Mijn werk


Jarenlang exposeerde ze over de hele wereld. Met groot succes, een prachtige tijd. Maar ze miste het contact met de kopers. Dus opende ze haar eigen galerie vlakbij de Noorderhaven. Daar mag iedereen uitgebreid kijken, proeven, uitproberen. Neem de tijd en laat het inwerken. Er is zo ontzettend veel te zien.

De galerie is tevens het atelier. Dat biedt de mogelijkheid om het werk ter plekke aan te passen. Iets meer rood, iets meer figuratie? Geen enkel probleem. Kunst moet in harmonie zijn met de omgeving. Daarom is het bij Erika ook mogelijk om een kunstwerk een week thuis te ‘passen’.

DigiDrawings


Het is zo leuk, het overkwam haar. De iPad kreeg ze cadeau. En toen ze herstelde van een operatie lag ze in haar bed te experimenteren. Daar ontdekte ze dat ze op de iPad ook kon tekenen. Met haar vingers op het scherm. Heel intiem, heel openhartig en een beetje slordig. Precies passend in haar expressionistische stijl.

DigiDrawings worden genummerd, gesigneerd en in beperkte oplage uitgeprint. En tegen minimale kosten verkocht, ingelijst en wel. Zo heb je al een kant-en-klaar ‘Stulpje’ voor € 45,- Leuk om weg te geven. Of om zelf aan de muur te hangen, natuurlijk.

de Webwinkel


Kijk rustig rond in de webwinkel. Ga met de muis over het kunstwerk en de informatie komt in beeld. Klik op de afbeelding voor een vergroting. En vergeet bij vragen of belangstelling niet om contact op te nemen: erikastulp@live.nl